2013. február 17., vasárnap

A legegyszerűbb saláta a világon...

Kérem szépen, vannak olyan helyek (mi Svájcban észleltük), ahol hallani nem akarnak semmilyen joghurtos-majonézes salátaöntetről. És igazság szerint tök igazuk van. Nálam a jégsaláta viszi a pálmát minden alkalomkor. A klub szendvicseket is rendszerint jégsalátákkal tömöm tele. Imádom, hogy friss és ropogós mindig, csak úgy kívánja, hogy beleharapjon az ember. :) Nem írok hozzávalókat sem, teljesen felesleges több sort vetni rá. Összetétel tehát: saláta + citrom kifacsart leve + só és bors ízlés szerint.


Szóval halmozzunk friss ropogós salátaleveleket egy tálra, csavarjunk rá citrom kifacsart levét (magokat fogjuk fel), sózzuk, frissen őrölt borssal fűszerezzük. ENNYI! Egy zsírosabb étel mellé is kiválóóóó, immmmádom! :)